ATB-Katwijk.
Leukste groepsactiviteiten, wateractiviteiten en strandactiviteiten bij ATB-Katwijk Katwijk

Informatie over ATB - Katwijk.

Contact opnemen.

Algemene informatie

Wij beschikken over een ruim assortiment aan (surf)materialen zodat wij altijd een scherpe offerte aan kunnen bieden. Door onze ruime ervaring en ons enthousiasme voor alle aangeboden activiteiten staan we garant voor een sportieve en onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. Wanneer je speciale wensen hebt met betrekking tot de invulling van een (dag)programma, laat het ons weten. Wij stemmen het programma graag samen met je af en geven, indien gewenst, advies.

Parkeren

De nieuwe parkeergarage van Katwijk bevindt zich in de duinen en heeft een capaciteit van 700 plaatsen. Hierdoor kunt u altijd op loopafstand van het strand uw auto parkeren.

Prijzen

De vermelde prijzen zijn ter indicatie en exclusief 9 of 21% btw. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de gekozen activiteit(en) stemmen wij een totaalbedrag met je af. De duur van de activiteit(en) kunnen wij uiteraard in overleg aanpassen. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte op maat, de grote van de groep is voor ons geen probleem. Vanaf 6 t/m 250 personen, wij zorgen dat iedereen een geweldige en sportieve dag beleefd.

Contact
opnemen


Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.