Groepsactiviteiten.

Groepsactiviteiten ATB - Katwijk | Activiteiten aan Zee

Onder de naam 'Activiteiten aan Zee' organiseren wij al meerdere jaren in Katwijk en omstreken diverse groepsactiviteiten voor jong en oud. Op deze pagina vind je een groot aantal groepsactiviteiten die wij aanbieden. Een combinatie van meerdere activiteiten behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, wij adviseren graag bij het samenstellen van een geschikt programma. Ben je op zoek naar een spectaculaire of ontspannen invulling voor bijvoorbeeld een personeelsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, teambuilding of wil je gewoon een leuke en actieve dag beleven met vrienden? Het strand en de zee van Katwijk zijn een uitermate geschikte plek voor een (sportieve) (groeps)activiteit.
 
Onze thuisbasis is Surfschool-Katwijk. Wij hebben een eigen accommodatie direct op het strand met ruime omkleedruimtes, toiletten en douches.
 
Direct naast ons zit Strandpaviljoen ‘de Watering’, dit paviljoen ‘ademt’ een relaxte (surf)sfeer. Hier kun je aansluitend aan het sportieve gedeelte de dag afsluiten met een heerlijke barbecue, buffet of een à la carte lunch/diner. Wij staan ook in contact met een groot aantal andere strandpaviljoens in Katwijk. Indien van toepassing kunnen zij ook een invulling geven aan de catering wensen voor aanvang of na afloop van de activiteit(en). Alle prijzen staan vermeld achter de activiteiten. Dit zijn vanaf prijzen op basis van het aantal personen. Indien je extra wensen hebt, wij regelen het graag en helpen je ook bij het samenstellen van een programma. Een compleet overzicht van onze (groeps)activiteiten kan je vinden op onze websites:

Powerkiten.

Deze activiteit is zeer geschikt wanneer er (veel) wind staat. Ervaar de kracht van de wind en ondervindt dat powerkiten best pittig is. De instructeur legt je uit hoe je de vlieger het langst in de lucht kunt houden en hoe je snelle stuurbewegingen kunt maken zonder dat de vlieger ‘neerstort’.

Noordzee les.

Onder leiding van een echte bioloog leer je alles over de Noordzee en de kust. Door met een speciaal net te vissen, ontdek je bijvoorbeeld hoeveel leven er in het water en op de bodem is.

Wandeltocht door (Oud) Katwijk.

Katwijk heeft alles. Een heel leuk centrum, een indrukwekkend museum en een vuurtoren met een prachtige tentoonstelling. Onder begeleiding van een ervaren gids ontdek je de mooiste plekjes van Katwijk!

Workshop Graffiti / schilderen.

Creatief op het strand met een spuitbus en een kwast. Tijdens deze workshop ontwikkel je je artistieke kant. Wie weet schuilt er een echte kunstenaar in jou!

Ontdek de Kust.

Deze activiteit is zeer geschikt voor de natuurliefhebbers onder ons. Je maakt een mooie wandeling onder begeleiding van een bioloog. We starten op het strand en lopen daarna door het duingebied. Ondertussen hoor je van alles over het leven van de planten en dieren op het strand, zee en de duinen.

Robinson Express.

Het leukste teambuildingsspel voor in de wintermaanden. Ga de strijd aan met je collega's, vrienden of familie en win de Robinson bokaal. De Robinson Express is zowel binnen als buiten te spelen voor groepen vanaf 8 personen.

Banaanvaren .

Met jouw vriendengroep op de banaan achter een hele snelle RIB boot. Deze activiteit is leuk om te boeken als afsluiting van een sportieve stranddag. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en tijdsduur. Deze activiteit is alleen te boeken vanaf 6 personen. Contact ons voor een vrijblijvende offerte.

RIB varen.

Vanaf dit seizoen kan deze spectaculaire activiteit geboekt worden bij ‘Activiteiten aan Zee’! Met een RIB boot vaar je met hoge snelheid door de branding en krijg je een enorme kick! RIB varen is ook leuk te combineren met één van onze andere (water) activiteiten. Prijs is afhankelijk van het aantal personen en de tijdsduur. 

Golfsurfen.

Ontdek dat golfsurfen super leuk is om te doen! Deze vorm van watersport wordt steeds populairder in Nederland. Je krijgt les van een gediplomeerd surfinstructeur. De lessen beginnen met een klein gedeelte theorie en wat droog oefeningen op het strand. Na dit gedeelte ga je onder begeleiding het water in en leer jij je eerste golf pakken en helemaal uit surfen tot aan het strand!

Mega Suppen.

Met zijn allen op een mega groot supboard, is een garantie op heel veel komische momenten. Deze activiteit is leuk om te doen als er een beetje branding staat en als de zee helemaal vlak is. Het Mega suppen wordt vaak gekozen als afsluiting op een clinic surfen of suppen.

Suppen .

Stand Up Paddle surfen is nog steeds ongekend populair in Nederland. De reden hiervan is dat het makkelijk is om te leren en het is een goede workout.  Iedereen kan na een goede instructie het Suppen snel leren.

Branding Raften.

Dit is een echte teambuilding! Je probeert met zijn allen door die branding heen te komen. Hard paddelen en hopen dat je niet snel omgaat... Bij een ruige branding is dit één van onze sportiefste wateractiviteiten.

Krav Maga.

Tijdens deze clinic Krav Maga leer je de basisbeginselen van deze populaire Israëlische vechtsport. Je leert bepaalde grepen en het is veel stoten op een kussen. Omdat een goede conditie essentieel is bij deze vechtsport, krijg je van ons ook gelijk een echte Krav bootcamp. De clinic wordt gegeven door een zeer ervaren en gediplomeerd Krav Maga instructeur. Een leuke en leerzame clinic voor een sportief vrijgezellenfeest!

Contact
opnemen


Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.