Groepsactiviteiten.

Groepsactiviteiten ATB - Katwijk.

Onder de naam 'ATB-Katwijk' organiseren wij al meerdere jaren in Katwijk en omstreken diverse groepsactiviteiten voor jong en oud. Op deze pagina vind je alle groepsactiviteiten die wij aanbieden. Een combinatie van meerdere activiteiten behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, wij adviseren graag bij het samenstellen van een geschikt programma. Ben je op zoek naar een spectaculaire of ontspannen invulling voor bijvoorbeeld een personeelsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding of wil je gewoon een leuke en actieve dag beleven met vrienden? Het strand en de zee van Katwijk zijn een uitermate geschikte plek voor een (sportieve) (groeps)activiteit. Onze thuisbasis is Strandpaviljoen ‘B.E.A.C.H’, het paviljoen ‘ademt’ een relaxte (surf)sfeer. Hier kun je aansluitend aan het sportieve gedeelte de dag afsluiten met een heerlijke barbecue, buffet of een à la carte lunch/diner. ATB-Katwijk staat ook in contact met een groot aantal andere strandpaviljoens in Katwijk. Indien van toepassing kunnen zij ook een invulling geven aan de catering wensen voor aanvang of na afloop van de activiteit(en). Alle prijzen staan vermeld achter de activiteiten. Indien je extra wensen hebt, wij regelen het graag en helpen je ook bij het samenstellen van een programma. Wij bieden de volgende groepsactiviteiten aan:

Powerkiten.

Deze activiteit is zeer geschikt wanneer er (veel) wind staat. Ervaar de kracht van de wind en ondervindt dat powerkiten best pittig is. De instructeur legt je uit hoe je de vlieger het langst in de lucht kunt houden en hoe je snelle stuurbewegingen kunt maken zonder dat de vlieger ‘neerstort’.

Noordzee les.

Onder leiding van een echte bioloog leer je alles over de Noordzee en de kust. Door met een speciaal net te vissen, ontdek je bijvoorbeeld hoeveel leven er in het water en op de bodem is.

Ontdek de Kust.

Deze activiteit is zeer geschikt voor de natuurliefhebbers onder ons.

Wandeltocht door (Oud) Katwijk.

Katwijk heeft alles. Een heel leuk centrum, een indrukwekkend museum en een vuurtoren met een prachtige tentoonstelling.

Workshop Graffiti / schilderen.

Creatief op het strand met een spuitbus en een kwast. Tijdens deze workshop ontwikkel je je artistieke kant. Wie weet schuilt er een echte kunstenaar in jou!

Krav Maga.

Leer Krav Maga de hardste zelfverdediging van / ter wereld gecombineerd met een Krav bootcamp training. Deze clinic is nieuw bij Surfschool-Katwijk en alleen geschikt voor de échte mannen en vrouwen. Krav Maga heeft in het Hebreeuws de betekenis contact gevecht. Het is ontstaan in Israël in de jaren 30 en 40.

Branding Raften.

Bij deze spectaculaire activiteit is teamwork erg belangrijk, samen met je vrienden of collega’s zit je in een ‘coast raft’ en trotseer je de branding! Het team probeert al peddelend door de branding heen te komen om uiteindelijk met een golf mee te surfen!

Suppen .

Stand Up Paddle surfen is nog steeds ongekend populair in Nederland. Deze vorm van watersport is zeer gemakkelijk onder de knie te krijgen. Staand op een groot surfboard beweeg je jezelf voort met een peddel. De kunst is om op het board je balans te vinden en te houden. Suppen is een ideale workout voor iedereen!

Mega Suppen.

Wil je echt lol beleven op het water? Ga dan voor een clinic mega suppen. Op de mega sup kunnen maximaal 7 personen en hiermee trotseer je de branding. Het geeft pas echt een kick als je met zijn allen een golf kan afrijden.

Golfsurfen.

Staand op een golfsurfboard de golven afrijden, helemaal tot aan het strand! We beginnen met de basistechnieken op het strand waarna de groep onder begeleiding het water in gaat en al peddelend probeert de eerste golf te pakken!

RIB varen (nieuw!).

Vanaf dit seizoen kan deze spectaculaire activiteit geboekt worden bij ‘Activiteiten aan Zee’! Met een RIB boot vaar je met hoge snelheid door de branding en krijg je een enorme kick! RIB varen is ook leuk te combineren met één van onze andere (water) activiteiten. Prijs is afhankelijk van het aantal personen en de tijdsduur. 

Banaanvaren (nieuw!).

Deze activiteit zorgt voor een behoorlijke adrenaline kick. Met maximaal 10 personen neem je plaats op de banaan die wordt voortgetrokken door een grote speedboot. Tijdens de rit zul je heel erg je best moeten doen om lang te kunnen blijven zitten! Deze activiteit is leuk om te combineren met één van onze andere (water) activiteiten. Prijs is afhankelijk van het aantal personen en tijdsduur. Contact ons voor een offerte op maat

Contact
opnemen


Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.