Groepsactiviteiten
You are here: Home \ Groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten ATB - Katwijk

Onder de naam Activiteiten aan Zee organiseren wij al meerdere jaren in Katwijk en omstreken diverse groepsactiviteiten voor jong en oud. op deze pagina vind je alle groepsactiviteiten die wij aanbieden. Een combinatie van meerdere activiteiten behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, wij adviseren graag bij het samenstellen van een geschikt programma.

Ben je op zoek naar een spectaculaire of ontspannen invulling voor bijvoorbeeld een personeelsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding of wil je gewoon een leuke en actieve dag beleven met vrienden? Het strand en de zee van Katwijk zijn een uitermate geschikte plek voor een (sportieve) ‘Activiteit aan Zee’!

Onze thuisbasis is Strandpaviljoen ‘B.E.A.C.H’, het paviljoen ‘ademt’ een relaxte (surf)sfeer. Hier kun je aansluitend aan het sportieve gedeelte de dag afsluiten met een heerlijke barbecue, buffet of een à la carte lunch/diner. Activiteiten aan Zee staat ook in contact met een groot aantal andere strandpaviljoens in Katwijk. Indien van toepassing kunnen zij ook een invulling geven aan de catering wensen voor aanvang of na afloop van de activiteit(en). Alle prijzen staan vermeld achter de activiteiten. Indien je extra wensen hebt, wij regelen het graag en helpen je ook bij het samenstellen van een programma.

Wij bieden de volgende groepsactiviteiten aan;

Raften

Raften in zee is net zo spectaculair als in een wilde rivier. Stap met je groep in de raftboot en ga de uitdaging aan. Probeer al peddelend door de branding heen te komen. Wanneer de branding iets ongunstiger is om te raften kunnen er ook diverse opdrachten gedaan worden! Meer informatie over raften vind je op de website van Surfschool Katwijk.

Duur activiteit:            1,5 – 2 uur

Prijs:                              Vanaf €22,50 per persoon (inclusief wetsuit, helm en zwemvest)

Intensiteit:                   Sportief

groepsactiviteiten

Powerkiten

Om de beginselen van het kitesurfen onder de knie te krijgen is het verstandig om te beginnen met powerkiten. Tijdens deze activiteit krijg je de bewegingen te leren op het strand. Daarnaast is deze activiteit geschikt voor de fun en grotere groepen. Meer informatie over powerkiten vind je op de website van Surfschool Katwijk.

Duur activiteit:            1 – 2 uur

Prijs:                             Vanaf €17,50 p.p

Intensiteit:                  Recreatief/Sportief

Noordzee les

Tijdens de noordzee les word je rondgeleid door een bioloog die jou allerlei interessante verhalen kan vertellen over de kust van Katwijk. Leer het leven in de zee kennen tijdens deze educatieve activiteit. Zowel leuk voor kleine als grote groepen! Meer informatie over de noordzee les vind je op de website van Surfschool Katwijk.

Duur les:                              2 uur

Prijs:                                     Vanaf €20,- p.p

Intensiteit:                          Recreatief

Wandeltocht door (Oud) Katwijk

Katwijk heeft alles. Een heel leuk centrum, een indrukwekkend museum en een vuurtoren met een prachtige tentoonstelling. U wandelt langs verschillende bezienswaardigheden en proeft natuurlijk niet alleen de sfeer van Katwijk, maar ook de gebakken vis of een Hollandse nieuwe. Vers van het mes!

Duur les:                              2 uur

Prijs:                                    Vanaf €25,- p.p

Intensiteit:                          Recreatief

Expeditie Robinson

De  ‘Expeditie Robinson’ bestaan uit verschillende leuke activiteiten op het strand en indien gewenst in zee. De activiteiten zijn deels van het populaire tv programma Expeditie Robinson en deels zelf bedacht. Het is een soort zeskamp waarin verschillende teams het tegen elkaar opnemen. De teams zullen nauw moeten samenwerken en strijden om de eerste plaats! Het is daarom zeer geschikt als teambuilding- of groepsuitje. De zeskamp kan uit diverse activiteiten worden samengesteld, bijvoorbeeld: hindernisbaan, vuur maken, memory,  A-Frame, je eigen brug bouwen, ringen uit het zand vissen, mega katapult, eb en vloed race, Jenga etc.

Duur activiteit:   2 - 2,5 uur

Prijs:                  Vanaf €17,50 per persoon (inclusief materiaal)

Intensiteit:         Recreatief/Sportief

groepsactiviteiten

Workshop Graffiti / schilderen

Ga creatief aan de slag aan de kust van Katwijk. Wij hebben diverse spuitbussen tot onze beschikking om helemaal los te gaan met graffiti. Maak de mooiste kunstwerken. Neem achteraf je eigen kunstwerk mee naar huis om iedereen jouw talenten te laten zien! Meer informatie over de workshop graffiti vind je op de website van Surfschool Katwijk.

Duur activiteit:   1,5 – 2,5 uur

Prijs:                    Vanaf €27,50 per persoon (inclusief materialen)

Intensiteit:         Recreatief

Ontdek de Kust

De omgeving van Katwijk is hartstikke mooi. Een gids laat je de mooiste plekjes zien van de duinen, bossen en de kust. Geniet van de mooie natuur en laat je informeren over interessante verschijnselen. Ontdek bijvoorbeeld veel soorten leven die in de duinen te zien zijn. Meer informatie over ontdek de kust vind je op de website van Surfschool Katwijk.

Duur tocht:                          2 – 3 uur

Prijs:                                     Vanaf €20,- per persoon

Intensiteit:                          Recreatief/Sportief

groepsactiviteiten

RIB varen (nieuwe activiteit)

Rib varen is een nieuwe activiteit die je sinds dit jaar kunt ondernemen bij Sufschool Katwijk. Met een rib boot vaar je met een hoge snelheid door de branding. Deze activiteit wordt vaak gecombineerd met een van de andere (water)activiteiten. Meer informatie over rib varen vind je op de website van Surfschool Katwijk. 

Duur tocht:                         In overleg

Prijs:                                    In overleg

Intensiteit:                          Recreatief/Sportief

groepsactiviteiten

Banaanvaren (nieuwe activiteit)

Is suppen of golfsurfen niets voor jou en ga je liever voor een adrenaline kick? Kom dan met minimaal 10 personen banaanvaren. De speedboot doet er alles aan om jou van de banaan te krijgen en je zult dus je best moeten doen om te blijven zitten op de banaan. Prijs is afhankelijk van het aantal personen en tijdsduur. Meer informatie over banaanvaren vind je op de website van Surfschool Katwijk. 

Duur tocht:                         In overleg

Prijs:                                    In overleg

Intensiteit:                          Sportief

groepsactiviteiten

Golfsurfen

Wat is er mooier dan staand op een golfsurfboard de golven aan het rijden, helemaal tot aan het strand? Helemaal niets toch. Heb je nog geen ervaring, geen probleem. We beginnen bij de basis. Hierna ga je al snel onder begeleiding het water in waarna je al peddelend probeert je eerste golf te pakken. Meer informatie over golfsurfen vind je op de website van Surfschool Katwijk.

Duur activiteit:   1,5 – 2 uur

Prijs:                    Vanaf €20,- per persoon (inclusief board en wetsuit)

Intensiteit:          Sportief

(Mega) Suppen

Stand up paddle surfen, oftewel suppen, is enorm populair in Nederland. Op een groot surfboard is het de uitdaging je zelf voort te bewegen met een peddel. Met het megasuppen sta je met 6-8 personen op 1 groot supboard. Een garantie op hilarische momenten. Meer informatie over (mega)suppen vind je op de website van Surfschool Katwijk.

Duur activiteit:           1 - 1,5 uur

Prijs:                             Vanaf €20,- per persoon (inclusief materiaal)

Intensiteit:                  Recreatief/Sportief

groepsactiviteiten

(SUP) Yoga

Sup Yoga is een vorm van Yoga waarbij de stand up paddle board je yogamat is. Geniet van de yogabeoefening terwijl je steeds wordt uitgedaagd je balans te houden op het board. De lessen Sup Yoga worden in samenwerking met E Motion gegeven. Meer informatie over sup yoga vind je op de website van Surfschool Katwijk.

Duur activiteit:            1– 2 uur

Prijs:                             Vanaf €25,- per persoon (inclusief materiaal)

Intensiteit:                  Recreatief/Sportief

 

Krav Maga

Leer Krav Maga de hardste zelfverdediging van / ter wereld gecombineerd met een Krav bootcamp training. Deze clinic is nieuw bij Surfschool-Katwijk en alleen geschikt voor de échte mannen en vrouwen. Krav Maga heeft in het Hebreeuws de betekenis contact gevecht. Het is ontstaan in Israël in de jaren 30 en 40. De methode Krav Maga is verder ontwikkeld en wordt momenteel gebruikt door diverse legereenheden en politie-eenheden.

Tijdens deze clinic leer je de basisbeginselen van deze populaire Israëlische vechtsport. Je leert bepaalde grepen en het is veel stoten op een kussen. Omdat een goede conditie essentieel is bij deze vechtsport, krijg je van ons ook gelijk een echte Krav bootcamp. De clinic wordt gegeven door een zeer ervaren instructeur en is gediplomeerd in het geven van de Israëlische zelfverdedigingsystemen Krav Maga en Kapap.

Duur activiteit: 1.5 - 2 uur

Prijs: Vanaf €15,- per persoon

Intensiteit: Sportief

Algemene informatie

Activiteiten aan Zee is ontstaan door de samenwerking tussen Surfschool-Katwijk en ATB-Katwijk. Wij beschikken over een ruim assortiment aan (surf)materialen zodat wij altijd een scherpe offerte aan kunnen bieden. Door onze ruime ervaring en ons enthousiasme voor alle aangeboden activiteiten staan we garant voor een sportieve en onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. Wanneer je speciale wensen hebt met betrekking tot de invulling van een (dag)programma, laat het ons weten. Wij stemmen het programma graag samen met je af en geven, indien gewenst, advies.

Parkeren

De nieuwe parkeergarage van Katwijk bevindt zich in de duinen en heeft een capaciteit van 700 plaatsen. Hierdoor kunt u altijd op loopafstand van het strand uw auto parkeren.

Prijzen

De vermelde prijzen zijn ter indicatie en exclusief 9 of 21% btw. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de gekozen activiteit(en) stemmen wij een totaalbedrag met je af.

De duur van de activiteit(en) kunnen wij uiteraard in overleg aanpassen.

Vraag gerust om een vrijblijvende offerte op maat, de grote van de groep is voor ons geen probleem. Vanaf 6 t/m 250 personen, wij zorgen dat iedereen een geweldige en sportieve dag beleefd.

Like Us on Facebook