Groepsactiviteiten
You are here: Home \ Groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten ATB - Katwijk

Onder de naam ‘Activiteiten aan Zee’ organiseren wij al meerdere jaren in Katwijk en omstreken diverse groepsactiviteiten voor jong en oud. op deze pagina vind je alle groepsactiviteiten die wij aanbieden. Een combinatie van meerdere activiteiten behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, wij adviseren graag bij het samenstellen van een geschikt programma.

Ben je op zoek naar een spectaculaire of ontspannen invulling voor bijvoorbeeld een personeelsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding of wil je gewoon een leuke en actieve dag beleven met vrienden? Het strand en de zee van Katwijk zijn een uitermate geschikte plek voor een (sportieve) ‘Activiteit aan Zee’!

Onze thuisbasis is Strandpaviljoen ‘B.E.A.C.H’, het paviljoen ‘ademt’ een relaxte (surf)sfeer. Hier kun je aansluitend aan het sportieve gedeelte de dag afsluiten met een heerlijke barbecue, buffet of een à la carte lunch/diner. Activiteiten aan Zee staat ook in contact met een groot aantal andere strandpaviljoens in Katwijk. Indien van toepassing kunnen zij ook een invulling geven aan de catering wensen voor aanvang of na afloop van de activiteit(en). Alle prijzen staan vermeld achter de activiteiten. Indien je extra wensen hebt, wij regelen het graag en helpen je ook bij het samenstellen van een programma.

Wij bieden de volgende groepsactiviteiten aan;

Mountainbiken

Ervaar hoe geweldig mountainbiken kan zijn op een spectaculair parcours gelegen in een van de mooiste duin- en bosgebieden van Zuid-Holland. Samen met onze instructeur(s) fiets je vanaf Katwijk naar het parcours. Na een korte uitleg over het gebruik van de mountainbike ga je uiteraard het parcours berijden.

Duur activiteit:   1,5 – 2.5 uur

Prijs:                 Vanaf €20,- per persoon (inclusief fiets, helm en bidon)

Intensiteit:         Sportief

groepsactiviteiten

Raften

Bij deze spectaculaire activiteit is teamwork erg belangrijk,  samen met je vrienden of collega’s zit je in een ‘coast raft’ en trotseer je de branding! Het team probeert al peddelend door de branding heen te komen om uiteindelijk met een golf mee te surfen! Wanneer de branding ongunstig is om te Raften, voer je als groep andere leuke opdrachten met de rafts uit. Deze activiteit is zeer geschikt als teambuilding- of groepsuitje.

Duur activiteit:   1,5 – 2 uur

Prijs:                           Vanaf €20,- per persoon (inclusief wetsuit, helm en zwemvest)

Intensiteit:         Sportief

groepsactiviteiten

Powerkiten

Deze activiteit is zeer geschikt wanneer er (veel) wind staat. Je ervaart de kracht van de wind door de vlieger en ondervindt dat het best pittig is. De instructeur legt uit hoe je de vlieger het langst in de lucht kan houden en hoe je snelle stuurbewegingen kan maken zonder dat de vlieger ‘neerstort’.

Duur activiteit:            1 – 2 uur

Prijs:                           Vanaf €15,- per persoon (inclusief gebruik vlieger)

Intensiteit:                  Recreatief/Sportief

Noordzee les

Onder leiding van een Bioloog leer je alles over de Noordzee en de kust. Door met een speciaal net te vissen, ontdek je bijvoorbeeld hoeveel leven er in het water en op de bodem is. Ook kom je van alles te weten over de getijden, stromingen, eb en vloed en nog veel meer. Leerzaam en vooral heel erg leuk!

Duur les:                              2 uur

Prijs:                                   Vanaf €15,- per persoon

Intensiteit:                          Recreatief

Puzzeltocht door (Oud) Katwijk

Katwijk heeft alles. Een heel leuk centrum, een indrukwekkend museum en een vuurtoren met een prachtige tentoonstelling. U wandelt langs verschillende bezienswaardigheden en proeft natuurlijk niet alleen de sfeer van Katwijk, maar ook de gebakken vis of een Hollandse nieuwe. Vers van het mes!

Duur les:                              2 uur

Prijs:                                   Vanaf €15,- per persoon

Intensiteit:                          Recreatief

Expeditie Robinson

De  ‘Expeditie Robinson’ bestaan uit verschillende leuke activiteiten op het strand en indien gewenst in zee. De activiteiten zijn deels van het populaire tv programma Expeditie Robinson en deels zelf bedacht. Het is een soort zeskamp waarin verschillende teams het tegen elkaar opnemen. De teams zullen nauw moeten samenwerken en strijden om de eerste plaats! Het is daarom zeer geschikt als teambuilding- of groepsuitje. De zeskamp kan uit diverse activiteiten worden samengesteld, bijvoorbeeld: hindernisbaan, beachvolleybal, A-Frame, je eigen brug bouwen, ringen uit het zand vissen, spinnenweb, mega katapult, eb en vloed race, Jenga etc.

Duur activiteit:   2 - 2,5 uur

Prijs:                  Vanaf €17,50 per persoon (inclusief materiaal)

Intensiteit:         Recreatief/Sportief

groepsactiviteiten

Workshop Graffiti / schilderen

Creatief op het strand met een spuitbus en een kwast. Tijdens deze workshop ontwikkel je je artistieke kant. Wie weet schuilt er een echte kunstenaar in jou!

Duur activiteit:   1,5 – 2,5 uur

Prijs:                  Vanaf €25,- per persoon (inclusief materialen)

Intensiteit:         Recreatief

Ontdek de Kust

Deze activiteit is zeer geschikt voor de natuurliefhebbers onder ons.

Onder leiding van een gids maak je een wandeling langs het strand en door de duinen. Onderweg kom je erachter waarom het strand er is en waarom de duinen zo hoog zijn. Ook ontdek je dat er heel veel leven verborgen zit in die duinen. Deze wandeling kan ook zonder gids gemaakt worden met behulp van een GPS (Global Positioning System).

Duur tocht:                          2 – 3 uur

Prijs:                                    Vanaf €15,- per persoon

Intensiteit:                          Recreatief/Sportief

groepsactiviteiten

RIB varen (nieuwe activiteit)

Vanaf dit seizoen kan deze spectaculaire activiteit geboekt worden bij Activiteiten aan Zee! Met een RIB boot vaar je met hoge snelheid door de branding en krijg je een enorme kick! Deze activiteit is leuk om te combineren met één van onze andere (water) activiteiten. Prijs is afhankelijk van het aantal personen en tijdsduur. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Duur tocht:                         In overleg

Prijs:                                    In overleg

Intensiteit:                          Recreatief/Sportief

groepsactiviteiten

Banaanvaren (nieuwe activiteit)

Deze activiteit zorgt voor een behoorlijke adrenaline kick. Met maximaal 10 personen neem je plaats op de banaan die wordt voortgetrokken door een grote speedboot. Tijdens de rit zul je heel erg je best moeten doen om lang te kunnen blijven zitten! Deze activiteit is leuk om te combineren met één van onze andere (water) activiteiten. Prijs is afhankelijk van het aantal personen en tijdsduur. Contact ons voor een offerte op maat.

Duur tocht:                         In overleg

Prijs:                                    In overleg

Intensiteit:                          Sportief

groepsactiviteiten

Golfsurfen

Staand op een golfsurfboard de golven afrijden, helemaal tot aan het strand! We beginnen met de basistechnieken op het strand waarna de groep onder begeleiding het water in gaat en al peddelend probeert de eerste golf te pakken!

Duur activiteit:   1,5 – 2 uur

Prijs:                  Vanaf €15,- per persoon (inclusief board en wetsuit)

Intensiteit:         Sportief

(Mega) Suppen

Stand Up Paddle surfen is nog steeds ongekend populair in Nederland. Deze vorm van watersport is zeer gemakkelijk onder de knie te krijgen. Staand op een groot surfboard beweeg je jezelf voort met een peddel. De kunst is om op het board je balans te vinden en te houden. Suppen is een ideale workout voor iedereen!

Wanneer je (nog) niet helemaal zeker bent van je evenwicht op het water, dan is er ook een mega Supboard. Hier kunnen 6 – 8 personen tegelijk op en samen peddel je dan (relaxt) op het water. Dit geeft garantie op heel veel komische momenten!

Duur activiteit:           1 - 1,5 uur

Prijs:                           Vanaf €20,- per persoon (inclusief materiaal)

Intensiteit:                  Recreatief/Sportief

groepsactiviteiten

(SUP) Yoga

SUP Yoga is een vorm van yoga die op zee wordt gegeven. Je yogamat is een stand up paddle board (grote surfplank) en de studio is de kustlijn van Katwijk. Alle elementen zijn van de partij – zon, water, wind en zeehonden, die nieuwsgierig hun kop boven de golven steken om dit waterspektakel gade te slaan. Geniet van de yogabeoefening terwijl je steeds wordt uitgedaagd je balans te houden op het board. Plezier en ontspanning is wat SUP Yoga je brengt! Iedereen is welkom! Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. En wanneer je nog nooit hebt gesupt is dat ook allerminst een probleem, er wordt een SUP instructie vooraf gegeven. De SUP Yoga lessen worden gegeven i.s.m. E Motion.

De (SUP) Yoga lessen worden mede mogelijk gemaakt door E-motion.

Duur activiteit:            1– 2 uur

Prijs:                           Vanaf €20,- per persoon (inclusief materiaal)

Intensiteit:                  Recreatief/Sportief

Algemene informatie

Activiteiten aan Zee is ontstaan door de samenwerking tussen Surfschool-Katwijk en ATB-Katwijk. Wij beschikken over een ruim assortiment aan (surf)materialen zodat wij altijd een scherpe offerte aan kunnen bieden. Door onze ruime ervaring en ons enthousiasme voor alle aangeboden activiteiten staan we garant voor een sportieve en onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. Wanneer je speciale wensen hebt met betrekking tot de invulling van een (dag)programma, laat het ons weten. Wij stemmen het programma graag samen met je af en geven, indien gewenst, advies.

Parkeren

De nieuwe parkeergarage van Katwijk bevindt zich in de duinen en heeft een capaciteit van 700 plaatsen. Hierdoor kunt u altijd op loopafstand van het strand uw auto parkeren.

Prijzen

De vermelde prijzen zijn ter indicatie en exclusief 6 of 21% btw. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de gekozen activiteit(en) stemmen wij een totaalbedrag met je af.

De duur van de activiteit(en) kunnen wij uiteraard in overleg aanpassen.

Vraag gerust om een vrijblijvende offerte op maat, de grote van de groep is voor ons geen probleem. Vanaf 6 t/m 250 personen, wij zorgen dat iedereen een geweldige en sportieve dag beleefd.

Bekijk ons op socialmedia

Bedrijfsgegevens

Like Us on Facebook